Vertel een vriend Print

Routebeschrijving stafbureau

Bezoekadres:
Ruys de Beerenbroucklaan 29a
6417 CC Heerlen

Vanuit de richting Eindhoven:
volg de snelweg Aken-Heerlen. Deze richting aanhouden tot de afslag Voerendaal-Heerlen (N281). Deze weg blijven volgen tot de afslag Valkenburg-Maastricht (A79). Bij de stoplichten onder aan de afslag links aanhouden. U komt dan onder een viaduct door. Vervolgens houdt u gedurende vier stoplichten rechtdoor aan (bij het laatste stoplicht ziet u de brandweerkazerne van Heerlen aan uw rechterhand). U bevindt zich dan op de Ruys de Beerenbroucklaan. Na ongeveer 100 meter gaat u rechtsaf door een poort en bent u op de parkeerplaats voor ons kantoor.


Vanuit de richting Vaals:
volg de snelweg vanaf Baneheide richting Heerlen tot aan de afslag Valkenburg-Maastricht (A79). Bij de stoplichten onder aan de afslag rechts aanhouden. Vervolgens houdt u gedurende drie stoplichten rechtdoor aan (bij het laatste stoplicht ziet u de brandweerkazerne van Heerlen aan uw rechterhand). U bevindt zich dan op de Ruys de Beerenbroucklaan. Na ongeveer 100 meter gaat u rechtsaf door een poort en bent u op de parkeerplaats voor ons kantoor.


Vanuit de richting Maastricht:
volg de snelweg richting Heerlen en rijdt deze door tot aan het eind. U komt dan bij stoplichten (aan uw rechterhand ligt Bowling Hoeve de Aar). U houdt vanaf hier vijf stoplichten rechtdoor aan (bij het laatste stoplicht ziet u de brandweerkazerne van Heerlen aan uw rechterhand). U bevindt zich dan op de Ruys de Beerenbroucklaan. Na ongeveer 100 meter gaat u rechtsaf door een poort en bent u op de parkeerplaats voor ons kantoor.


Vanaf NS-station Heerlen:
U verlaat het station aan de centrumzijde, steekt de Stationstraat over en loopt de winkelstraat (Saroleastraat) in. Deze straat loopt u uit tot u op de markt komt. Vanaf de markt vervolgt u de Saroleastraat tot u bij de H-5 bioscoop komt. Voor deze bioscoop gaat u naar rechts. U blijft deze straat (Geleenstraat) volgen (langs het gemeentehuis) tot u op de hoek (Geleenstraat/Raadhuisstraat) boekhandel Winants ziet liggen. Voor deze boekhandel loopt u links het bergje op, langs de bibliotheek. Vervolgens komt u bij een drukke straat (dr. Poelsstraat) die u oversteekt. U blijft rechtdoor lopen richting Tempsplein. Dit plein steekt u eveneens rechtdoor over. Vervolgens komt u op een kruising. Ook hier gaat u weer rechtdoor. U bevindt zich dan in de Laan van Hövell tot Westerflier. Wanneer u deze laan helemaal uitloopt komt u op de Ruys de Beerenbroucklaan. Als u de straat oversteekt loopt u de parkeerplaats van INNOVO op.

staf